Motionsrum - Åbent Hus

Dato: 19-09-2012

I går aftes var der "Åbent Hus" i foreningens nye motionslokale.

Rigtigt mange benyttede sig af muligheden for at se motionsrummet - ca. 70 beboere var mødt op for at se lokalet, og pladsen var trang i den smalle kældergang.

Sodavand og øl var der ikke mere af, da de sidste forlod motionsrummet kl. 20.30.

Bestyrelsen vil gerne takke for det store fremmøde og de mange venlige og rosende kommentarer om rummet og det arbejde vi i det daglige udfører.

Medlemstallet efter aftenens "Åbent Hus" tæller 42 medlemmer.

Hvis du ikke lige havde mulighed for at komme forbi til "Åbent Hus" har du selvfølgelig stadig mulighed for at se motionsrummet. Skriv en mail til bestyrelsen eller ring til formanden, så finder vi en dag, hvor du kan komme forbi og se faciliteterne.

På foreningens hjemmeside www.ejerforeningen-aahaven.dk kan du under sektionen Ejendommen se hvilke maskiner og redskaber der er til rådighed. Der er også her du finder regler for benyttelse af motionsrummet, herunder priser, åbningstider m.v.

Eventuel indmeldelse i motionsklubben sker ved hjælp af formularen Motionsklub - Indmeldelse som du finder i sektionen For beboerne.

Udlevering af nøglebrikker vil ske i løbet af uge 39.