Orientering fra bestyrelsen

Dato: 23-09-2014

Vinduespolering
Vinduespolering foretages den 24. september 2014. I stueetagen er det kun vinduer mod gaden der pudses. Glanaltanværn pudses ikke.

Cykeloprydning
Hvis din cykel er fjernet i forbindelse med cykeloprydningen, skal du kontakte bestyrelsen senest den 30. spetember 2014 for at få udleveret cyklen igen. Kontakt bestyrelsen via: bestyrelsen@ejerforeningen-aahaven.dk

Politiets hittegodskontor vil i begyndelsen af oktober afhente de cykler, som ingen vil kendes ved.

Diverse vedligeholdelse
Vi skal anmode alle beboere om at efterspænde låsecylinderen på postkassen. Dette gøres ved at efterspænde skruerne på indersiden af postkassen.

Endvidere skal vi anmode beboerne om at rense og fjerne eventuelle blade m.v. i vandrenden på altanerne. Det er vigtigt der er fri passage til afløb på altanerne.

Motionsrum
Efteråret er lige om hjørnet, og det er måske lige præcis nu, du har brug for mulighed for at træne indenfor nogle gange. Foreningens motionsrum er åbent alle dage fra kl. 05.30 til kl. 22.00. Og det koster kun kr. 65 om måneden at være medlem.

Skriv til bestyrelsen hvis du ønsker at se faciliteterne forud for en eventuel indmeldelse.